Kinoteekki

Arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki perjantaisin Radio Dei klo 15:45

 

Kinoteekki on kesätauolla ja palaa takaisin perjantaina elokuun 13. päivä.

Facebook-sivumme www.facebook.com/kinoteekki päivittyy tauonkin aikana.

Elokuvateatterit aukeavat pikku hiljaa. Ensin Turussa ja
Helsingissä 24. kesäkuuta 
ja muualla hieman tämän jälkeen.
Hienoa kesää myös hyvien leffojen ja sarjojen parissa!

 

Kinoteekki

 

Talo meren rannalla

La villa
Draama
Ensi-ilta: 27.4.2018
Kesto: 1 t 47 min
Levittäjä: Oy Atlantic Film Finland Ab
Ohjaaja: Robert Guédiguian
Pääosissa: Ariane Ascaride, Jean-Pierre Darroussin, Gérard Meylan, Anaïs Demoustier, Robinson Stévenin, Jacques Boudet, Yann Tregouët
Vanhan isän saatua sairaskohtauksen, kokoontuu keski-ikäinen jälkikasvu lapsuudenkotiinsa. Marseillen lähellä oleva rantakylä luo upeat puitteet elämää ja arvoja pohtivalle tarinalle, jossa niin menneisyys kuin nykyaikakin iloineen ja suruineen tulevat katsojaa kohti.

Elokuvan nettisivusto
 

Gringo

Komedia, Draama, Toiminta
Ensi-ilta: 27.4.2018
Kesto: 1 t 51 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Nash Edgerton
Pääosissa: David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Thandie Newton, Sharlto Copley, Yul Vazquez
Läheisikseen luulemiensa ihmisten pettämäksi tullut yrityksen keskijohtoon kuuluva mies matkustaa Meksikoon liikematkalle, saaden selville asioita, joita hänen tietoonsa ei olisi pitänyt tulla. Mukahauska ja tylsää toimintaa sisältävä turhahko tekele.

Elokuvan nettisivusto
 

Avengers: Infinity War

2D & 3D
Toiminta, Seikkailu, Fantasia, Sci-fi
Ensi-ilta: 25.4.2018
Kesto: 2 t 29 min
Levittäjä: Walt Disney Studios Motion Pictures AB
Ohjaaja: Anthony Russo, Joe Russo
Pääosissa: Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Mark Ruffalo, Anthony Mackie, Jeremy Renner, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman, Tom Hiddleston, Sebastian Stan, Zoe Saldana, Paul Rudd, Jon Favreau, Don Cheadle, Josh Brolin
Avengersien joukko lisääntyy elokuvassa Infinity Wars monella supersankarilla, jotka ovat meille tuttuja omista elokuvistaan. Mustan Pantterin, Iron Manin, Kapteeni Amerikan ja Guardians of the Galaxyn väen täytyy käyttää kaikki keinonsa taistellessaan avaruuden suurpahista, Thanosta, vastaan. Thanos haluaa tuhota maapallon väestä puolet ja näyttää onnistuvan siinä hyvin, joten sotaa käydään useilla rintamilla. Yllättävän synkkä, mutta näyttävä elokuva.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki

 

Blockers

Komedia
Ensi-ilta: 20.4.2018
Kesto: 1 t 42 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: Kay Cannon
Pääosissa: Leslie Mann, Ike Barinholtz, John Cena, Kathryn Newton, Geraldine Viswanathan, Gideon Adlan
Hölmöilevä ja alatyylinen komedia Blockers kertoo kolmesta huolestuneesta vanhemmasta, jotka päättävät estää tyttäriensä vastuuttomat sekoilut lukion päättäjäistanssiaisten iltana. Heidän intoilunsa johdattaa kolmikkoa ojasta allikkoon nuorten suureksi häpeäksi ja huumoria lypsetään loputtomasti viinan ja huumeiden vaikutuksista, toisten makuuhuoneisiin kurkkimisesta, ja siinä sivussa nuoret joutuvat toistuvasti haukkumaan vanhempiaan. Nolottavan härski ja huonosti tehty komedia.

Elokuvan nettisivusto
 

Hiljainen paikka

A Quiet Place
Draama, Jännitys, Kauhu
Ensi-ilta: 13.4.2018
Kesto: 1 t 30 min
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ohjaaja: John Krasinski
Pääosissa: Emily Blunt, John Krasinski, Noah Jupe, Millicent Simmonds
John Krasinski on ohjannut kauhuelokuvan Hiljainen paikka, missä hän myös näyttelee tosielämän vaimonsa, Emily Bluntin kanssa. Elokuva kertoo viisihenkisestä perheestä, joka joutuu elämään täydessä äänettömyydessä syrjäisellä maatilalla, sillä seudulla elää sokeita ja verenhimoisia hirviöitä, jotka saalistavat äänen perusteella. Perheen äiti on viimeisillään raskaana, ja hiljaisuudessa eläminen käy päivä päivältä vaikeammaksi. Taitavasti tehty elokuva säikäyttää katsojat useampaan kertaan, mutta sen juoni on yksioikoinen.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa