Kinoteekki

Arvioi uutuusleffat

 

Kinoteekki perjantaisin Radio Dei klo 15:45

 

Kinoteekki on kesätauolla ja palaa takaisin perjantaina elokuun 13. päivä.

Facebook-sivumme www.facebook.com/kinoteekki päivittyy tauonkin aikana.

Elokuvateatterit aukeavat pikku hiljaa. Ensin Turussa ja
Helsingissä 24. kesäkuuta 
ja muualla hieman tämän jälkeen.
Hienoa kesää myös hyvien leffojen ja sarjojen parissa!

 

Kinoteekki

 

Kolme sekuntia

The Informer
Draama, Rikoselokuva
Ensi-ilta: 22.11.2019
Kesto: 1 t 53 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Andrea Di Stefano
Pääosissa: Joel Kinnaman, Ana de Armas, Rosamund Pike, Clive Owen, Common
Joel Kinnamanin tähdittämä jännäri Kolme sekuntia on liian kliseinen ja hatara, jotta se nousisi viihteen huipulle. Huumemaailmasta kunnon kansalaiseksi noussut Pete Koslowski laitetaan FBI:n toimesta vankilaan paljastamaan huumekauppiaita, ja samaan aikaan puolalaisliiga pakottaa häntä myymään siellä huumeita. Ja poliisit ovat niskassa. Puun ja kuoren välissä pähkäilevän Koslowskin on oltava todella nokkela selvitäkseen.

Elokuvan nettisivusto
 

System Crasher

Systemsprenger
Draama
Ensi-ilta: 22.11.2019
Kesto: 1 t 59 min
Levittäjä: B-Plan Distribution
Ohjaaja: Nora Fingscheidt
Pääosissa: Helena Zengel, Albrecht Schuch, Gabriela Maria Schmeide, Lisa Hagmeister

Saksalaiselokuva System Crasher kertoo 9-vuotiaasta Benni-tytöstä, joka on äitinsä hylkäämä ja vaarallisen väkivaltainen, mutta älykäs ja herkkä. Hän putoaa kaikista yhteiskunnan turvaverkoista kerta toisensa jälkeen, vaikka viranomaiset tekevät kaikkensa saadakseen hänelle kodin ja hoitoa. Upean roolin tekevä Helena Zengel on uskomattoman hyvä roolissaan rakkautta kroonisesti kaipaavana tyttönä, jonka toiveita on murskattu liikaa.

Elokuvan nettisivusto
 

Corgi - Kuningattaren koiranpentu

The Queen's Corgi
Perhe-elokuva, Animaatio
Ensi-ilta: 22.11.2019
Kesto: 1 t 28 min
Levittäjä: Cinemanse Oy
Kuningattaren palatsissa asuva Rex-koira on hemmoteltu ja etuoikeutettu, mutta se joutuu katalan juonen takia kadulle ja rankkurin tarhaan. Siellä Tex saa uusia ystäviä sekä uusia taitoja - ja ennen kaikkea rohkeutta kotimatkaan. Söpö, helposti ulottuva ja hauskanhassu Rex.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki

 

Countdown

Jännitys, Kauhu
Ensi-ilta: 15.11.2019
Kesto: 1 t 31 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Justin Dec
Pääosissa: Elizabeth Lail, Charlie McDermott, Anne Winters
Countdownissa esitellään puhelimen appsi, joka kertoo, kuinka monta elinpäivää sen haltijalla on. Se pilaa jokaisen lataajan elämän kunnes Quinn, reipas sairaanhoitaja lataa äppsin itselleen ja alkaa taistella sitä vastaan. Elokuva onnistuu säikäyttämään monta kertaa, mutta se on onnettoman epälooginen ja niin huonosti kirjoitettu, että tähän tarinaan ei kannata tuhlata aikaa eikä rahaa.

Elokuvan nettisivusto

 

Kultainen hansikas

Draama, Jännitys
Der goldene Handschuh
Ensi-ilta: 15.11.2019
Kesto: 1 t 50 min
Levittäjä: Oy Future Film Ab
Ohjaaja: Fatih Akin
Pääosissa: Jonas Dassler, Margarete Tiesel, Katja Studt
Kultainen hansikas kertoo tositarinan Hampurista 1970-luvulta, jolloin keskitysleirillä kasvanut ja rujoksi jäänyt Fritz Honka istui kaiket päivät saastaisessa Kultainen hansikas-kapakassa, houkutteli viinan avulla vanhoja prostituoituja vinttikomeroonsa ja tappoi naiset siellä.Hän myös säilytti ruumiit. Inhorealistinen elokuva on erittäin hyvin ohjattu ja lavastettu, mutta niin vatsaavääntävän raaka, että sitä on vaikeaa katsella.

Elokuvan nettisivusto
 

Jumalan armosta

Grace a dieu
Draama
Ensi-ilta: 15.11.2019
Kesto: 2 t 18 min
Levittäjä: Oy Cinema Mondo Ltd
Ohjaaja: François Ozon
Pääosissa: Melvil Poupaud, Denis Ménochet, Swann Arlaud
Jumalan armosta -elokuva kertoo siitä, miten paljon tuhoa katolista kirkkoa edustanut pappi on saanut monen miehen elämässä aikaan. Alexandre, nyt jo aikuinen pankkiiri, saa kuulla että häntä hyväksikäyttänyt pappi on yhä töissä lasten parissa. Alexandra haluaa papin ja tämän esimiehet vastuuseen, mutta kohtaa katolisen kirkon jähmeän vastarinnan. Muut uhrit kuulevat asiasta ja ryhtyvät yhdessä hänen kanssaan taisteluun. Elokuvan kuivuus ja liika pituus vie sen tärkeältä aiheelta pohjaa sekä kiinnostavuutta, mutta on sentään tositarina.

Elokuvan IMDb-sivu

 

Tarhapäivä

Komedia, Draama, Kotimainen
Ensi-ilta: 15.11.2019
Kesto: 1 t 38 min
Levittäjä: Nordisk Film
Ohjaaja: Tiina Lymi
Pääosissa: Petteri Summanen, Olavi von Bagh, Ellen Herler, Marja Salo, Marjaana Maijala, Juha Muje, Santeri Helinheimo Mäntylä, Ria Kataja, Kimmo Taavila
Huomattavasti edeltäjäänsä energisempi Tarhapäivä -elokuva jatkaa yksinhuoltaja Antti Pasasen tarinaa nyt, kun Paavo-poika on jo kuusi. Antti joutuu yllättäen myös pienen Terttu-tytön huoltajaksi ja joutuu tutustumaan outoon tyttöjen maailmaan. Sympaattisen hauska draamakomedia.

Elokuvan nettisivusto

Kinoteekki Facebookissa