Kinoteekki 31.03.2023


Kinoteekki audio


65

Draama, Seikkailu, Sci-fi
Ensi-ilta: 17.3.2023
Kesto: 1 t 33 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Scott Beck, Bryan Woods
Pääosissa: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman

Avaruuslentäjä Mills tekee hätälaskun tuntemattomalle planeetalle, joka onkin maapallo, 65 miljoonaa vuotta sitten. Mills ja lennosta hengissä selvinnyt matkustaja, Koa-tyttö, lähtevät hengenvaaralliselle matkalle etsimään pakokapselia läpi viidakon, joka on täynnä dinosauruksia, lentoliskoja ja vaarallisia hyönteisiä. Huolella tehty ja viihdyttävä elokuva on tosin hyvin helposti unohtuva. Kolme tähteä.


Scream VI

Jännitys, Kauhu
Ensi-ilta: 31.3.2023
Kesto: 2 t 3 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Pääosissa: Jenna Ortega, Courteney Cox, Melissa Barerra, Jasmin Savoy Brown, Mason Gooding, Hayden Panettiere

Scream VI etenee elokuvasarjan tuttuun tapaan veitsimurhilla, joita mustaan viittaan pukeutunut mies suorittaa soitettuaan sitä ennen uhrille pelottelupuhelun. Jonka jälkeen käy ilmi, ettei hän olekaan se pääpahis, vaan kaiken takana on juuri se henkilö, jota kaikkein vähiten epäilee. Itseriittoinen ja sisäänpäin lämpiävä elokuva saa kaksi ja puoli tähteä.


What's Love Got To Do With It?

Komedia, Draama
Ensi-ilta: 31.3.2023
Kesto: 1 t 49 min
Levittäjä: SF Film Finland Oy
Ohjaaja: Shekhar Kapur
Pääosissa: Lily James, Shazad Latif, Emma Thompson, Shabana Azmi, Oliver Chris

Lily Jamesin herttainen, mutta yhden ilmeen laajuinen näytteleminen ei pelasta romanttista komediaa, jossa hän esittää dokumentintekijää, joka alkaa seurata lapsuudenystäväänsä Kazia kameran kanssa. Tämä komea lääkäri pyytää vanhempiaan löytämään itselleen vaimon perinteiseen pakistanilaiseen tyyliin. Zoe oppii paljon niin rakkaudesta, Kazista, itsestään kuin eksoottisista perinteistäkin. Kaksi ja puoli tähteä.